
Şarkıcı Bahadır Ak, söz ve müziği Cem Çınar’a aranjesi kendisine ait olan “Sen Delisin” adlı teklisini DMC müzik etiketiyle sevenlerinin beğenisine sundu.
Kendisi gibi şarkıcı olan eşi Gizem Ak ile düet yapan sanatçı, aynı zamanda klipte de eşiyle birlikte rol aldı. Şarkının klibi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten 4 ay gecikmeli olarak çekildi.
İrem Haykır’ın yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Bahadır Ak, “Eşim Gizem klip çekiminde şarkıyı anlatırken bir yandan da yaşadı. Şarkı birbirini çok seven ama aşkları bitmiş bir çiftin hikayesini anlatıyor. Umarım müzik severler de klibimizi beğenir” dedi.
Her sabah dilime takılan müzikler arasında. Sözleri de hoş ben çok beğendim.
İnsanın kendi eşiyle beraber ortak iş yapması çok iyi bir duygu. AK çiftine başarılar diliyorum
eşiyle birlikte ortak iş yapması çok güzel tabi herşeyi mahvetmezlerse ömür boyu dillerden düşmezler.