
Zakkum, kuruluşunun 20. yılında, 30 yeni şarkıdan oluşan ikili albümü ‘Duble’ ile müzik yolculuğuna devam ediyor.
Grubun altıncı ve yedinci albümleri olan ‘Duble’ ikilisi Zakkum Müzik Yapım etiketiyle yayınlanacak.
Albüm tıpkı önceki albümler gibi; ‘Evimiz’ dedikleri Ankara’da kaydedildi.
Şarkı sözlerinin Cem Senyücel’e, bestelerin ise Yusuf Demirkol’a ait olduğu “Duble”nin kapak tasarımı, albümdeki otuz şarkıyı sembolize eden otuz ayrı ikonun işlenmesi ile oluşturuldu.
Albüm, aşina olunan Zakkum aromasıyla, belli bir müzik türüne değil, müziğin ve duygunun kendisine yoğunlaşıyor.
Zakkum 20 yıllık kariyerinde kendi kitlesi ile oluşturduğu dilin alfabesini “duble”deki otuz yeni şarkı ile de genişletiyor.
Duble’nin ilki 22 Mayıs’ta, ikincisi ise 19 Haziran’da yayınlanacak.
Zakkum albümünü bekliyorduk. Süpriz oldu .. Sevdiğim bir grup
korona günlerinde evde müzik dinlemek psikolojiyi sağlam tutmak adına çok önemli
Uzun zamandir kaliteli bir muzik sitesi ariyordum. Siteniz beklentileriminkarsiladi tesekkur ederim bu guzel icerikler icin
Dolu dolu muzik iceren bor makale olmus tesekkurler muzikkitabi
Zakkum sağlam grup takipteyim severek dinliyoruö
Bu adamları çok beğeniyorum dört gözle bekliyorum.
Bu adamların şarkı sözlerine bayılıyorum.
Tam da zakkuma yakışır çok kaliteli bir albüm. Dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim
Ya her ne kadar Türkiye için çok sağlam bir popülerite oluştursalar da eskiden daha iyi bir gruptular bence.
zakkum küçüklüğümüzde kulağımıza hoş gelirdi bende katılıyorum eski zakkumu daha çok seviyorduk.